Informeer naar de eventuele aanwezige allergenen in onze producten
Party Regelaar Catering Allergenen

Party Regelaar Catering

De Party Regelaar Verhuur & Catering verzorgt catering in de omgeving Alphen aan den Rijn, maar ook Nieuwkoop, Ter Aar, Reeuwijk, Bodegraven, het Groene Hart, Zuid en Noord Holland en de Randstad en omstreken. Wij verzorgen buffetten, bbq, barbecue, hapjes, lunches en andere etenswaardigheden op locatie of thuis bezorgt. Ook voor dranken, desserts en bijvoorbeeld suikerspin of popcorn uitdelen kunt u bij ons terecht. Ook kunt u uw eigen buffet samenstellen waarmee voldoen aan worden aan ieders wensen. Van losse gerechten tot volledig buffet met aankleding of zelfs in thema, de Party Regelaar regelt het!

Voor meer informatie:

T: 0172 – 65 38 56
E:
info@partyregelaar.nl

WIKIPEDIA:

Catering (maaltijdverzorging, maaltijdvoorziening of levering van maaltijden) is een term uit de Engelse taal die wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven (in bedrijfsrestaurants), evenementen of feesten. Veelal wordt het voedsel door hierin gespecialiseerde bedrijven (“cateraars”) bereid in grootkeukens, al dan niet op een centrale locatie.

De Engelse term to cater for betekent zoveel als: “voorzien”, “leveren aan”, “zorgen voor”.

Een allergeen is een bestanddeel van een natuurlijke of kunstmatige stof die allergische reacties kan veroorzaken. Klachten die hierdoor ontstaan zijn bijvoorbeeld een loopneus, tranende ogen, jeuk of benauwdheid. Allergische reacties zijn vaak gerelateerd aan aandoeningen als eczeem (huidreacties) en astma (reacties van de luchtwegen).

Het aantal stoffen dat als allergeen kan fungeren is nagenoeg onbegrensd. Hoe kleiner het molecuul is, hoe kleiner in het algemeen de kans op het opwekken van een allergische reactie. Een klein molecuul kan echter ook als een hapteen fungeren (gebonden aan een ander, groter molecuul) en daardoor in staat om een allergische reactie op te wekken.

Deze allergische reacties kunnen via een aantal verschillende mechanismen verlopen, zie hiervoor allergie.