Party Regelaar Verhuur

Bij de Party Regelaar kunt u terecht voor losse verhuur van party materialen als tenten, stoelen, tafels, serviesgoed en allerlei andere zaken. Huur uw materialen door ons te bellen en wij leveren de materialen op de gewenste locatie of bij u thuis. Wij leveren in Alphen aan den Rijn en omstreken. Nieuwkoop, Ter Aar, Bodegraven, Reeuwijk, Zuid-Holland en het volledige groene hart en de Randstad. Voor ballonnen kunt u ook terecht op www.balloons4u.nl en voor het huren van een zaal op www.partycentrumparola.nl. Door de verhuur van materialen kunt u uw feest aankleden en bepaalde sferen of thema’s aanhouden. De verhuur is makkelijk en snel geregeld door contact met ons op te nemen:

T: 0172 – 65 38 56
E:
info@partyregelaar.nl

WIKIPEDIA:
Huren is het gebruik van goederen die aan een ander toebehoren in ruil voor een vergoeding. Het betaalde bedrag wordt huur genoemd.

Worden goederen van een ander om niet (zonder vergoeding) gebruikt, dan spreekt men van lenen.

Geld kan ook gehuurd worden, maar dat wordt nooit zo genoemd. Bij geld spreekt men steeds van lenen, ongeacht of er een vergoeding (rente) wordt betaald of niet.

Een huurovereenkomst kan voor onbepaalde tijd zijn, bijvoorbeeld bij huur van een huis, of voor enkele uren, bijvoorbeeld bij huur van een fiets.

Het bekendste object wat vaak gehuurd wordt is een huis of een bedrijfspand: veel mensen wonen of werken in een gehuurd gebouw. De voordelen van huren zijn voor de huurder onder andere het niet hoeven betalen van het grote bedrag voor de aanschaf, en dat de verhuurder zorgt voor onderhoud van het pand.

Ook voertuigen worden vaak gehuurd, hier moet vaak een waarborg of onderpand voor betaald worden. Dit is om ervoor te zorgen dat de gehuurde goederen inderdaad terugkomen en eventuele beschadigingen mee te kunnen bekostigen. Het huren van voertuigen voor bedrijfsdoeleinden wordt ook vaak leasen genoemd, het verschil tussen huren en leasen heeft met de belasting te maken.