tent op het strand   bedrijfsfeest organiseren   Croupier Martijn Pokertafel

Bedrijfsfeest organiseren

De Party Regelaar is gespecialiseerd in het organiseren van een bedrijfsfeest voor uw medewerkers op uw eigen locatie.

Of wellicht wilt u een klantendag organiseren?

Er bestaan vele redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. Bijvoorbeeld als bedankje aan uw medewerkers, die het hele jaar weer voor u klaar gestaan hebben. Een stukje motivatie om volgend jaar er weer net zo hard tegen aan te gaan. Een moment om stil te staan bij gebeurtenissen die de revue zijn gepasseerd en gestelde doelstellingen voor het komende jaar kort aan te halen. Een poging om alle neuzen dezelfde richting in te krijgen. Binding van medewerkers op alle verschillende niveaus, om de onderlinge relaties te versterken. Het zoveel jaren bestaan van het bedrijf. Een afscheid of juist welkom van een nieuwe directeur.

Bij het organiseren van uw bedrijfsfeest maken wij onderscheid tussen de volgende evenementen:

  • Personeelsfeesten,
  • Jubilea of bedrijfsuitjes.
  • Opening of her-openingen
  • Recepties
  • Evenementen waarbij uw werknemers bedankt worden voor de prestaties of gewoon een ontspannen manier om met elkaar samen te zijn om de teamspirit te verhogen

Dit alles op een eigen locatie of juist een passende externe locatie in combinatie met de juiste invulling, styling, bijzonder entertainment en perfecte catering.
Zo maakt de Party Regelaar uw evenement tot een succes.

Wat heb ik nodig voor het organiseren van een bedrijfsfeest?

Dat hangt af van uw wensen, de mogelijkheden op uw bedrijf en hoeveel gasten u verwacht op het bedrijfsfeest. Over het algemeen heb je wat extra (sta) tafels en wat stoelen nodig. Aankleding en sfeerverlichting, maar ook alle catering benodigdheden hebben wij in huis om uw bedrijfsfeest te organiseren. Wil u ook koffie en thee schenken tijdens uw bedrijfsfeest of houdt u het echt alleen bij een borrel en frisdrank?

Wat dacht u van lekkere hapjes? Een mooi buffet? Of toch een bitterbal? Een stukje muziek en entertainment? Een bedrijfsfeest organiseren is vaak maatwerk. Zoveel mensen, zoveel wensen!

U zorgt alleen voor de uitnodigingen

U weet wie u uit wil nodigen op uw bedrijfsfeest. Doe dit wel minimaal 5 weken van te voren en vraag eventueel bij verhindering om een afzeg berichtje. De rest voor het organiseren van het bedrijfsfeest regelen en verzorgen wij voor u. De gasten worden voorzien van een hapje en een drankje door ons enthousiaste catering team. Naderhand ruimen wij alles van het bedrijfsfeest weer op en nemen alles mee; alsof er niets gebeurt is!

Geen eigen locatie voor een bedrijfsfeest?

Wanneer uw locatie zich niet leent om een bedrijfsfeest te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor u. In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig Café – Restaurant i.c.m. een grote feestzaal waar wekelijks uiteenlopende feesten maar ook bedrijfsfeesten worden georganiseerd. Informeer naar deze mogelijkheden!

Vrijblijvende afspraak en advies

Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een bedrijfsfeest te organiseren. Voor elk budget kunnen wij wat betekenen!

 

 

 

 

 

T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

 

In welke plaatsen organiseren wij een bedrijfsfeest:

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Maar ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.