Compleet feest organiseren?

Bij de Party Regelaar kunt u terecht om uw feest te laten organiseren. Dit kunt u doen op uw eigen locatie binnen of buiten. Een goed feest organiseren is de opzet van ons bedrijf en wij hebben dan ook veel ervaring op dit gebied!

Of het nu gaat om het organiseren van een receptie, een bruiloftsfeest, een aangeklede borrel of een leuk kinderfeest.

Wij organiseren uw feest op maat, we nemen alle benodigde materialen mee en voorzien uw gasten van een hapje en een drankje!

 

Wat kost het om een feest te organiseren?

Binnen elk budget is het mogelijk een feest te organiseren.

Het hangt er uiteraard sterk vanaf wat je wensen zijn. Wil je een oplossing op maat, met bijvoorbeeld vervoer of overnachting?

Of kies je voor een feest met een thema? Welke catering wensen zijn er om het feest te organiseren?

Is de locatie om uw feest te organiseren wel de juiste? Is er voldoende stroom en water aanwezig?

In een persoonlijk gesprek, bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden en denken graag met u mee om uw feest te organiseren.

 

 

Wat voor soort feest organiseren wij?

Dat is erg uiteenlopend en er zijn vele mogelijkheden. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden:

Omdat elk feest anders is en iedereen andere wensen heeft om een feest te organiseren, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Voor meer informatie:
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Party Regelaar Feest Organiseren

Een feest organiseren was nog nooit zo makkelijk en snel gedaan! De Party Regelaar organiseert uw complete feest en neemt u de tijd en moeite uit handen. Door onze ervaring en expertise op het gebied van feesten organiseren kunnen wij u compleet van dienst zijn. Voor feesten op locatie of thuis in Alphen aan den Rijn en omstreken belt u dus de Party Regelaar! Wij organiseren uw feest in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven, Ter Aar, heel Zuid-Holland en natuurlijk de Randstad.

WIKIPEDIA:

Een feest is een samenkomst van een onbepaald aantal personen ter gelegenheid van een heuglijke gebeurtenis of een gedenkdag. De heuglijke gebeurtenis kan een huwelijk, verjaardag of geboorte zijn. Een feest kan ook zonder directe aanleiding plaatsvinden.

Feesten worden ook wel partijen genoemd, waarbij drank en voedsel tot ieders beschikking staan. Muziek kan, alsmede versiering, onderdeel zijn van een goed feest.

Om het feestelijk karakter van de bijeenkomst te benadrukken kan men feestkleding en sieraden dragen, al dan niet in overeenstemming met de etiquette.

Op kinderfeestjes kunnen ook ‘oud-Hollandse spelletjes’ gedaan worden, zoals koekhappen.

In elke cultuur zijn er verschillen de feesten om bijvoorbeeld goden te vereren en zo hun offers te brengen. De gedenkdag kan zowel een profane als religieuze gebeurtenis herdenken. Een feest in huiselijke kring wordt ook wel een fuif genoemd.